Kapcsolat

Kik vagyunk mi?

A Remote Viewing Hungary - Távérzékelés Magyarország társaság nem papíron létezik, hivatalos bejegyzéshez, illetve engedélyekhez kötött tevékenységeket nem folytat.  Jogok és kötelezettségek, valamint szervezeti szabályzat nem létezik, egyedüli rendszerező elv az érzékelési eredmények pontossága. A társaság – amely egymástól független távérzékelők közössége – működését két alapító koordinátor irányítja. Profilunk a távérzékelés (remote viewing), tisztánérzékelés (pszichometria), tisztánmegismerés (clairgognance), tisztánlátás (clairvoyance),  telepátia, érzékeken túli észlelés (ESP), prekogníció, második látás, testen kívüli élmények (OBE), halálközeli élmények (NDE), gondolatátvitel, pszi-tudományok, tudatkutatás,valamint ezekkel rokon témák.
A tagságot alkotó személyek többsége egyénileg, de közösen is részt vesznek e témákat kutató hazai és nemzetközi tervezetekben, kutatásokban, amelyek a fent jelzett szabad keretek között működnek. Társaságunk nyitott mind a témában elmélyülni vágyó, mind a kezdő, de a tapasztalt személyek irányában is. Várjuk Önt is közösségünkbe, ha oldalainkat olvasva nem idegen Önnek a téma. Levelezőlistánkra az alábbi címre küldött üres e-mail útján tud feliratkozni: rvhungary-subscribe@yahoogroups.com - Kapcsolatfelvételi e-mail címünket logónk alatt olvashatja.


Mit ábrázol a logónk?

Jelképünk kialakításánál az egyszerűségre való törekvés vezérelt, ugyanakkor arra is ügyeltünk, hogy részleteiben megfelelő információt tartalmazzon mind a laikusok, mind pedig a témában gyakorlottak számára. Emellett alapvetéseket is szántunk a logó kinézetével a külvilág felé közölni. Nézzük tehát:
Jelképünk fehér alapon fekete szimbólumokat, feliratokat, és ezektől minimálisan eltérő színű szöveget tartalmaz. A fehér és fekete alapszínek a klasszikus távérzékelési folyamat során eszközként használt sima, fehér papírt és a fekete ceruzát jelképezik. Ezek használata a vizsgálat során azért indokolt, hogy az érzékelő figyelmét ne vonja el például négyzetrácsos, vonalas, vagy színes mintákkal ellátott füzetlap, amikor lejegyzi a kapott információkat az ülés folyamán. Ugyanez vonatkozik a fekete ceruzára is, amelytől színében bármiben eltérő írószer használata szintén zavarhatja az érzékelési folyamatot, különösen, ha a cél központi motívumai színek, színes struktúrák. Logónkban a fehér alapon fekete betűk tehát a távérzékelési folyamat során használt papír és írószer (ceruza) színeit jelképezik.

A logóban megtalálható jelekről, feliratokról:
Fekete színnel látható a logó közepén a görög ábécéből vett negyedik betű átirata: delta. Ennek nagybetűs, méretesebb változatában található a delta jel kisbetűs, méretben is kisebb formája. A delta jelek használata az agyhullámok egyfajta speciális állapotára utalnak, az úgynevezett delta-agyhullámokra. Ezek kisfrekvenciás (1-4 Hz) hullámok, amelyek felnőtteknél többnyire alvás során jelentkeznek, de előfordulhatnak éber állapotokban is. A távérzékelés gyakorlati megvalósítása során az agynak olyan lecsendesített állapotba kell eljutnia, amely az alvás és az ébrenlét határán van, közelebb az alváshoz, de olyan módon, hogy a távérzékelő még képes legyen a külvilág felé kommunikálni. Ezt az ideális, és nehezen elérhető állapotot a távérzékelés "Delta-kapcsolódási pont"-nak jelöli. A logónkban szereplő nagy, illetve kis delta-jelek ennek az állapotnak a meglétét, illetve különböző szintjeit szimbolizálják.
A nagy és a kis betűjelek utalnak még a távérzékelési folyamat elején megjelenő, úgynevezett ideogramra is. A folyamatban ennél a résznél a cél egy jellemző formáját jelöli meg a távérzékelő, ami lehet többek között vonal, négyszög, kör, vagy egy háromszög is.


Mi NEM ez a fajta távérzékelés?
E jelek alatt látható a Távérzékelés - Magyarország felirat. A két delta-jel, illetve a magyar nyelvű, majd alatta a magyartól eltérő, egyértelműbb jelentésű angol szöveg első ránézésre nyilvánvalóvá teszi a külső szemlélőnek, hogy az általuk jelzett téma- és fogalomkör egyértelműen nem a térinformatikában, térképészetben, földmegfigyelésben és más méréstechnikai módszerekben alkalmazott műszeres, fizikai távérzékelést jelöli.


Ugyanakkor felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét az alábbiakra:
Az rvhungary.blogspot.com (~.hu, valamint a remoteviewing.hu) oldalakon lévő írásos tartalom a szerző tulajdona, ezekre vonatkozóan a szerző minden jogot fenntart, a velük kapcsolatos bármilyen jellegű további felhasználás csakis a szerző írásos engedélyével történhet. Az idézetek anyaga az idézett mű szerzőjének tulajdona. A más forrásból származó szöveges tartalom eredete jelölve van az adott oldalon.

Bárki felhasználónak minősül, aki az rvhungary.blogspot.com (~.hu, remoteviewing.hu) oldalt, illetve annak tartalmát internetes keresőkön, más hivatkozásokon, illetve saját dokumentumaiban lévő hivatkozásokon keresztül eléri.
A honlap tartalmát adathordozóra mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap tartalmának további felhasználására, kereskedelmi forgalomba hozatalára, terjesztésére, letölthetővé tételére.


Nyilatkozat az oldal használatáról >>>
Levelezőlistánk >>>
The Delta level of mind >>>