2013. szeptember 1., vasárnap

Monitoros vizsgálat HAARP-szerű eszközre

Olvasóink nyilván már ismerik a HAARP-néven elhíresült világjelenséget, ezért úgy gondoltuk, hogy ezúttal eltekinthetünk a témakör bemutatásától. Legutóbbi monitoros vizsgálatunk egy ilyen célra irányult. Emlékeztetőül a monitoros vizsgálat ismérvei: egy adott célra - amelyet az érzékelő kizárólag kódként ismer, de nincs információja arról, hogy a kód mit takar - vak vizsgálatot végez, amelynek részeredményeiből a monitor személy újabb kérdéseket állít össze a cél információinak pontosítására.


KÉP001
A cél egy kép.
Feladat: információk szerzése az alábbi szempontok szerint:
Mit ábrázol a cél?
Hol található?
Milyen célt szolgál?

A vizsgálat időpontja: 2013. augusztus 24.
Viewer: mw
Monitor: hviewer

A vizsgálat félvak, a cél a távérzékelő számára ismeretlen volt. A cél képe a bejegyzés további részében megtalálható.

Eredmény:
Száraz, aszott, szinte sivatagos talaj. A talaj nem homok, hanem kavicsos, köves, enyhe növényzettel. Egyébként jellegtelen környezet.
Az itt található eszköz egy berendezés, amelyik felfelé fordulva, földi zónán kívülre sugároz, illetve fogad. Az eszköz másik része koncentrikus körökben, körkörösen pásztáz maga körül, és méréseket végez. (1)
AOL (2) az utóbbihoz: csillagászati vagy meteorológiai téma? (1)
A céleszköz a föld felszínén túlra irányuló tevékenységet egy pontra fókuszálva végzi, itt nincs körkörös mozgás.
A berendezés egy globális hálózat része, ami egy elnagyolt pentagram-szerű alakzatot formáz, és részegységei több földrészen találhatóak.
Operatív működtetői minimális létszámban vannak jelen a berendezés(ek)nél, szürkés-zöld és narancssárgás színű, jelzés nélküli munkaruhában. A szakszemélyzet jelentős  műszaki tudással rendelkező fehér emberekből áll, akik egy összetettnek tűnő kezelőhelyiségben dolgoznak, magas kezelőfalak, pultok (AOL: atomerőmű vezérlőterme). Ez a hely a föld felszíne alatt van, több szint van lefelé. A releváns információ a 3. szinten a legerősebb.
Feliratok: sajátos karekterekkel írott jelzések, római számok, latintól eltérő írásrendszer használata.
A berendezés több földrészen is megtalálható, ezek hálózatot képeznek. Jelentősebb helyszínek: USA Új-Mexikó állama, Dél-Amerika nyugati partvidéke, Kanada északi részén, Európa nyugati és északi részén, Mandzsúria, Kína, Japán, sziget-félsziget Indonéziától délre. Ezeket leszámítva több, ettől kisebb részegységei vannak a berendezésnek, de a KÉP001 célt ezek az információk fedik le.

Kiegészítések:
(1) A KÉP001 célon látható eszköz egy csillagvizsgáló részeként üzemel.
(2) AOL - mozaikszó, jelentése itt: ötlet, hasonló információ, találgatás a céllal kapcsolatban.

A KÉP001-ként kódolt cél az alábbi helyszínt és eszközt takarta:

São Luiz Csillagvizsgáló (melletti terület), São Luiz, Brazília Maranhão állama. Térkép.


Részletes leírása: São Luiz Csillagvizsgáló, HAARP-szerű létesítmény

Részlet a monitoros vizsgálat eredményéből:
A berendezés egy globális hálózat része, ami egy elnagyolt pentagram-szerű alakzatot formáz, és részegységei több földrészen találhatóak.

A StopHAARP.tripod.com térképe a világ főbb HAARP-létesítményeiről, amelyen megtalálható a fenti vizsgálatban érintett helyszín is:

Nincsenek megjegyzések: