2013. június 2., vasárnap

Remote viewing videó-szemle - 2013/2.

Az idei évben is elmondható hogy rengeteg - nyilván erősen változó színvonalú - videó került fel az internetre remote viewing témában. Tallózva a filmek között megállapítható az, hogy nem elég kizárólag a nagy nevekre figyelni, hanem - pozitív fejleményként - sok önjelölt, esetenként amatőr szereplő is feltűnik, illetve kevéssé ismert újságírók, hobbisták is igazi értékes anyagokat töltenek fel, amelyeket kommentárral, magyarázattal látnak el. A legjobbakból igyekszünk válogatni, de kapacitásunk véges, így ezúton is biztatunk mindenkit, hogy ha érdekes, tematikus filmeket (akár kevésbé ismert nyelven is), eldugott helyen fellelt minőségi, a távérzékelést bármilyen módon feldolgozó videókat talál, akkor akár egy bejegyzéshez tett hozzászólásként is töltse fel ide a blogba a linket, mindenki épülésére! A nagy világnyelvek mellett érdekes lehet afrikai, ázsiai, dél-amerikai natív nyelveken, vagy bármely ritka nyelven született eredményei is a témának.
(Az alábbi filmek angol nyelvűek!)


Első videónk egy márciusban kikerült előadásanyag Joe Mcmoneagle-tól. A ma még aktív "régi, nagy" távérzékelők közül ő a legjelentősebb tényező, elmondható róla, hogy meglátásai fontosak:


A következő videón Russell Targ beszél. Ez egy rövidebb filmecske - egy előadás-sorozat része -, de mindenképpen figyelmet érdemel.


Rádió-interjú (2013. április 1.) dr. Courtney Brown-al:


Rádiós beszélgetés a Coast To Coast adón 2013. április 23-án, amelynek egyik témája a remote viewing:


Ha a távérzékelés szempontjából jelentős szereplőkre rendszeresen újra rákeresünk, mindig találunk érdekes, nem annyira publikált, úgymond eldugott videókat. Itt Például látható egy Lyn Buchanan riport, felvezetővel és összekötő kommentárral. Hossza mintegy 1 óra és a legfontosabb remote viewing alapkérdéseket taglalja (egy kisebb ezoterikus sorozat része):


Ebben a filmben távérzékelők jelzik előre a 2013-as év katasztrófa-eseményeit:


Ne hagyjuk ki a sorból az alábbi bemutató filmecskét sem, amely nem más, mint a TRV (Technical Remote Viewing) élő bemutatója, amelyet egy helikopter-baleset apropóján végeztek el. Íme:


Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban egy félórás film a tudatalatti erejéről és az elmetechnikákról, gyakorlati tanácsokkal és meglepő megállapításokkal:

http://www.youtube.com/watch?v=kMNaPmmuHCs

Kérjük tehát, hogy - akár e bejegyzéshez tett hozzászólásként is - küldjenek nekünk remote viewing videók linkjeit, bármilyen nyelven! A jelzett filmek bekerülnek a következő videó-ajánló bejegyzések valamelyikébe.


Nincsenek megjegyzések: