2012. január 27., péntek

Remote viewing videók - 2012/1.

Szemlézésképpen időnként bemutatjuk, milyen tematikus videókba botlunk az interneten, és ha a video önmagában nem indokol külön bejegyzést, összesítve publikáljuk.. Az idei évre néhány, már tavaly publikált, hozzáférhetővé vált felvétellel készültünk, a kedves blogolvasókat pedig felkérjük, hogy ha általunk nem szemlézett, például egzotikus nyelvű, elsikkadt, népszerü videomegosztón még/már/soha nem elérhető, de nem fizetős forrást talál, küldje meg részünkre, vagy ha egyszerűbbnek tűnik, hozzászólásban adja közre. Lassan eljutunk oda, hogy a bőség zavarával kell megküzdenünk, ami jó, mert egy hasznos technika kezd ezáltal visszavonhatatlanul elterjedni világszerte, túl vallásokon, ideológiákon, politikán.

A mai kínálat: elsőként egy régi motoros, David/Dave Morehause, volt amerikai hivatásos katona saját könyvét olvassa fel, mindenképpen érdemes belenézni, helyesebben meghallgatni.

Major Morehause - Remote viewing
Első rész, 11 részes felolvasása a könyv fontosabb fejezeteinek.
http://youtu.be/4VjcFZ0gZQc

Német nyelvterületen is haladnak az események: technikai, vagyis nem könnyű, 15 perces népszerűségre törekvő videóanyagok kerülnek fel németektől. A felvételen egy valódi, monitor által vezetett session (ülés) látható, egy vak cél lépésenkénti feldolgozása, lejegyzése, és végül ellenőrzése. Mindenképpen értékes, minőségi célokból született félig-meddig házi videó. Talán kissé monotonnak tűnik, de valójában így zajlik a folyamat. Persze ha túljut a gyakorlatokon, sok-sok kutató a földöntúli dolgok felé fordul, és azt kutatja. A gyakorlat korrekt, jó, nem zavaró és nem felkavaró téma.
http://youtu.be/g6E2e__KfLc

Végül egy régi film, Peter Hurkos élettörténete, egy régebi feltöltésű, 6 részes retro film első epizódja. A történet a 2. világháború után játszódik. A főszereplő a Petrocelli-filmekből közismert Albert Salmy volt.
http://youtu.be/RTXPzVIugsg


Nincsenek megjegyzések: