2011. október 16., vasárnap

A távérzékelési képesség gyakorlása

Ezúttal két cél kódját készítettük el az önmagukat gyakorlók számára. A módszer ugyanaz: az itt látható két kódról jövő vasárnap (2011.10.23.) reggelig várjuk az eredményeket. Egy-egy alap távérzékelési módszer itt, vagy itt olvasható.


WY311
Írd le a célt! Előzetes információ: a cél egy kép.
(Erre a kódra már nem várjuk az eredményeket!)


Egy eredmény erről a célról: Hideg és sötét felület. Nagyobbrészt természetes anyagok vannak jelen. Nedvesség, víz. Sötét van, illetve még nincs teljesen világos. A nagyobbik struktúra felszíne nem állandó, olyan, mint amikor a víz gyengén fodrozódik. A felületéről fény és árnyék tükröződik. Ez egy vizes, nedves felület, ami kötött, föld-szerű struktúrával találkozik a cél alsó részén. Emberi jelenlét van: kupola alatt ülő férfi, aki bámulja a fodrozódó felületet. Kampó lóg a vízbe, de elkerülik. Horgász, aki még nem fogott semmit eddig.
___________________________________________________________


8023RE
Írd le a célt! Előzetes információ: a cél egy kép.
(Erre a kódra már nem várjuk az eredményeket!)


Egy eredmény erről a célról: Nagyon világos és nagyon sötét színek. Különféle méretű körök, inkább karikák, áttetszőek. A háttérben napfény, sok napfény, de művi. A karikák vegyi anyagból készültek, vízzel felhígított mosogatószer. A karikákat szél fújja, ami egy ember irányából fúj. Ez az ember egy nő. A célról készült kép meg van változtatva, az eredeti színek fel vannak erősítve. Ha röviden meg kellene neveznem a látványt, azt mondanám: csendélet röpködő habkarikákkal.


E-mail címünkre vagy a kommentek közé várjuk az eredményeket! 23-án reggel a két kód által fedett célt visszajelzésképpen ebben a bejegyzésben elhelyezzük.

Nincsenek megjegyzések: