2011. január 19., szerda

Telepátia és tisztánlátás

Dr. Milan Ryzl: 
Telepátia és tisztánlátás
Alcíme: Tér és idő korlátait átlépő jelenségek [160 oldal]
Telepathie und Hellsehen
Ariston Verlag, 1990

Magyar kiadás: Édesvíz Kiadó, 1993, Budapest
Titkos tanok sorozat

Hogyan lehetséges az, hogy egyes emberek képesek felfogni információkat, amelyek nem hanghullámok, nem fénysugarak, nem más energiák útján jutnak el hozzájuk? A parapszichológia megerősíti, hogy az anyagi világon kívül létezik egy másik, magasabb rendű és különb világ, amelynek megismerését az emberben szunnyadó képesség, az érzékeken kívüli észlelés - azaz az ESP - teszi lehetővé.
Ebben a lebilincselő könyvben a nemzetközi hírű parapszichológus, Ryzl professzor ismerteti a mai ESP-kutatás csodálatos eredményeit és mindazokat az izgalmas következtetéseket, amelyeket a tudomány ezekből levon - egészen a halál utáni élet minden embert megrendítő kérdéséig. Megtudhatjuk, mi valójában az ESP, és miként lehet kifejleszteni. A szerző számos példán keresztül bemutatja a csak trükkön vagy csaláson alapuló látszatjelenségeket is, s nyomatékosan elutasít minden kritikátlan feltevést vagy szenzációhajhászásra irányuló törekvést.
E kötet lehetõséget kínál az olvasónak arra, hogy elfogulatlan véleményt alkothasson az érzékeken kívüli észlelésről. Ezzel egyidejûleg világos képet ad a parapszichológiáról, arról a modern tudományról, amely bepillantást nyújt a magasabb rendű világ törvényszerűségeibe és végre spekulációktól mentes magyarázatot ad arra, mi a telepátia és tisztánlátás.

A könyv valószínűleg újonnan is beszerezhető, az ajánló szerzője az antikvár példányt itt vásárolta.

Nincsenek megjegyzések: