2009. január 22., csütörtök

Toronymanipuláció

A kép csak illusztrációEzt a cikket úgy akartam kezdeni, hogy:
Közel a nap, amikor amikor a hatalom gondolatirányítási technológiával fog manipulálni téged, a szeretteidet és a szomszédaidat. De nem így kezdem mégsem, mert az én véleményem szerint (és nem mellékesen: a kutatási eredményeim szerint) ez a nap már nem csak eljött, hanem már sok-sok másik is megvirradt azóta. Ne menjünk messze, elég egy lépést tennünk a kommunikáció felé. Nem arról óhajtok cikket írni, hogy vegyük le a mobitelefonunk akkumulátorát, mert ha nem, akkor lehallgathatók vagyunk, stb - ezt egyébként nem tudom, hogy valóságos-e, vagy nem, de nem is fontos. Nem kell messze távolodnunk a mobil-kommunikációtól. Gondoljunk bele, hogy Magyarországon 2009 elején három szolgáltató nyújt vezeték nélküli beszéd- és adatkommunikációra alkalmas szolgáltatást a 900-1800 MHz frekvencián. Ennek megfelelően, ha megszemlélünk egy -köznapi nyelven fogalmazva- tornyot, amelyen a különféle szolgáltatók műszaki berendezései vannak elhelyezve, mit látunk? Többféle antennát, sugárzót, ezt-azt. Nem mondanak semmit róluk, ezért a szemlélő azt feltételezi, hogy ezek a mobil-kommunikációhoz szükséges tárgyi eszközök. Ha műszaki leíráshoz férkőzik hozzá a kutató, a szakember, akkor abban szépen le is van ez írva. Később, amikorra már teljesen elszaporodtak a mobiltelefon átjátszó tornyok, már nem is csodálkozunk, bármit látunk meg rajta vagy körülötte, hiszen nyilván minden az adatkommunikációhoz szükséges. Nyilván.

Nyilván semmi közük nincsen például a Wilhem Reich által az 1940-es évek végén felfedezett (kifejlesztett) tudatmanipulációs tecnológiához. Reich 1947-1952 között a CIA-nak dolgozott egy olyan módszer kifejlesztésében és tökéletesítésében, amely rádióhullámok továbbításával különféle cselekedetek elvégzésére veszi rá az egyéneket anélkül, hogy ők maguk tudnának róla. A fejlesztések valódi célját persze Reich nem tudta, a kutatások eredményeinek felhasználásáról elfelejtették tájékoztatni. Amikor megtudta, hogy milyen célból alkalmazták, felháborodott, és a blog nyelvezetével ellentétes kifejezéseket használva tudatta a CIA-val, hogy nem hajlandó a továbbiakban nekik, illetve velük dolgozni. Ezt talán később megbánta, mert mondvacsinált vádakkal börtönbe csukták, majd két héttel a szabadulása előtt, 1957-ben egy szövetségi börtönben meghalt. Nem kell semmi rosszra gondolni itt, természetesen szívroham következtében hunyt el. Bár az is igaz, hogy Reichről közismert volt az, hogy olyan erős, mint egy bivaly, de mint tudjuk, a szívroham nem válogat... Legutolsó könyvét, amit a börtönben írt, valahogy nem találták meg, és ezután sem került elő soha - legalábbis a családjának mind a mai napig nem küldték vissza. Az pedig, hogy miként került Reich az USA-ba, az életrajzok nagyvonalúan átugorják, ebből a kis filmből pedig egyértelművé válik az oka.
Ez történt Wilhelm Reich-el, tanuljunk belőle. Ő talán nem hozott olyan biztonsági intézkedéseket még az események előtt, amelyekkel hatékonyan meg tudta volna védeni magát a rosszindulatú szívrohamok ellen. Fontosnak tartom megjegyezni itt, hogy a RV Hungary tagjai ezeket az óvintézkedéseket megtették.

Mára ez a technológia kinőtte magát. Ezeket a mikrohullámokat olyan jellegű technológiákkal kötötték össze (HAARP), amelyek az egyes személyeknek tudatküszöb alatti manipulációján kívül az időjárás befolyásolására is alkalmasak. Erre egy példa: mesterségesen előidézett aszály, amelynek a végső következménye a lakosság számának a csökkenése az adott területen (elvándorlás vagy elpusztulás útján).

Hogy egy kicsit visszakanyarodjak az alacsony frekvenciás tudatmanipulációs technológiához, amit ma -például Magyarországon is - alkalmaznak, felcsillantom a reményt néhány sorban. Az elektromágneses hullámokkal történő tudatmanipuláció ellen még Reich dolgozott ki egy védelmi rendszert, ami a következő képpen működik: az előbb említett tornyoktól számított 1300 lábnyi (400-420 m) sugarú körben bárhol el kell helyezni egy egyszerű eszközt, amely hatástalanítja ezeket a rádióhullámokat. Mivel nem akarok magamnak rosszat, ennek az eszköznek a megnevezését nem írom most ide, elég az hozzá, hogy ez egy egyszerű műszaki berendezés.

Emellett természetesen különféle tudati technológiákkal is lehetséges az egyes személyeket védelem alá helyezni az effajta manipulatív módszerek ellen. De erről talán majd valamikor később.

Nincsenek megjegyzések: