2008. december 5., péntek

Remote viewing a mai Indiában

India belső elhárítása sikeresen használja fel a remote viewing technikákat

A RAW, a CIA indiai megfelelője jelentős előrehaladást tett meg a legutóbbi napokban. Új Delhi-közeli források azt jelentették, hogy a RAW magasszintű műholdas technológiákat és remote viewing technikákat alkalmaz a külföldi felderítő tevékenységek kutatására Indiában. A CIA a remote viewing-ot már évek óta használja Amerikában. A jelentések szerint a rv igen jól működik a CIA és az orosz titkosszolgálatoknál is.

Az utóbbi napokban Indiában nagyszámú pakisztáni ISI ügynököt tartóztattak le. A helyzet Pakisztán és az Al-Kaida miatt nagyon rosszá vált, és keresték az okokat, hogy igazából mi is történik. A CIA példáját követve a RAW elkezdett különféle remote viewing technikákat alkalmazni már évekkel ezelőtt. Szintén próbálkoztak műholdas érzékeléssel is.

Ezeknek a megfigyeléseknek a jelentőségét megerősítették a későbbi jelentések. A RAW és a CBI [Central Bureau of Intelligence -> gyakorlatilag az FBI-al megegyezik] jelentései elképesztőek voltak ebben a témában. A források azt állítják, hogy India lezárta az országán belüli felderítő ügynökségek megfigyelését. A RAW jelenleg a stratégiai felderítésre fordít nagyobb energiát, ez Pakisztán, Kína, és a nyugati országok megfigyelésére vonatkozik.

Ez a jelentőst eredményességet az indiai kultúrában gazdagon fellelhető spiritualitás és paranormális tevékenységek okozzák. A remote viewing tevékenység egyáltalán nem új India számára. Az indiaiak hagyományosan alkalmazzák a rv-t már évezredek óta, most viszont konkrét célok elérésére használják fel.

A műholdas technikák szintén segítséget adnak a pakisztáni fegyveres csoportok mozgásának megfigyelésében Dél Ázsiában. Egyes RAW-közeli források szerint a pakisztáni ISI éppúgy aktívan tevékenykedik Bangladesben és észak-kelet Indiában, mint Kasmírban. A field [területen dolgozó] ügynökök megerősítették ezeket az információkat.

Bangladesben erőszakos zavargások voltak a választások kapcsán. Pakisztán fő célja az, hogy visszaszerezze Bangladest és előre tolt frontot hozzon létre India keleti részén [Banglades 1973-ig Kelet Bengál néven Pakisztán része volt, a két országrész között viszont India fekszik. 1973-ben függetlenné vált az ország, de Pakisztán ebbe a mai napig nincs belenyugodva - a szerk.].

A remote viewing hibás alkalmazása katasztrófát és teljes összeomlást tud okozni. Erre egy ideális példa lehet az iraki tömegpusztító fegyverekre vonatkozó információ, amely az iraki háború tulajdonképpeni kirobbanását okozta. Az Egyesült Államokban nemrég nyilvánosságra hozták ezt a hetvenháromezer oldalas dokumentumot. Az információ felfedte két különleges érzékelési csoport működését. A CIA-nek el kellett ismerni, hogy paranormális képességekkel rendelkező egyéneket és remote viewer-eket használtak fel felderítési céljaik elérése érdekében.

A Pravda.ru szerint a CIA remote viewer-ei kezdték a kutatást a tömegpusztító fegyverek után Irakban. Nyilvánvalóan tévedtek, ezt ma már tudjuk [én meg még hozzáteszem, hogy NYILVÁNVALÓAN frontloaded-ek voltak, tehát ha tudták, hogy mit keressenek, persze, hogy megtalálták - ezt teljes mértékben tilos, egy alapszabályt szegtek meg a CIA remote viewer-ei, ekkora baklövést! - a szerk.].
De ez csak egy balul sikerült távérzékelés volt.


De a távérzékelés [nem frontloading esetén! - a szerk.] sikeres. Joseph McMoneagle, pszi-kém, akit a #001 rv-ügynökként ismertek, mutatott egy foltot a Szovjetunió térképén, ahol a CIA ügynökei szerint egy titkos tárgy helyezkedett el. McMoneagle a térképre tette az ujját, és elmondta, amit az elméjével látott: "Alacsony kőépületek együttese. Egy hatalmas föld alatti raktár, ami tele van gyilkos fegyverekkel. Nem csak rakéták. Vannak más, négyszögletes és kör alakú tárgyak is ott. Nagyon magas füstoszlopot látok, ami felemel engem a terület fölé, mint egy daru [legvalószínűbb, hogy egy nukleáris robbanás füstje volt]. Az emberek, akik ezen a helyen laknak, betegek. A hajuk kihull, csontjaik elsorvadnak. Beteg gyerekeknek adnak életet, és még mindig vannak terveik velük."
Ez egy egyértelmű leírás volt a titkos ügynökök számára, hogy miféle tárgyak vannak Szemipalatyinszkban [ma Kazahsztánhoz tartozik]. Ekkor Richard Helms, a CIA igazgatója a paranormális kémkedést a kutatási kategóriából a gyakorlatiba helyezte át. Joseph McMoneagle remote viewing sikere megalapozta az ilyen szokatlan tevékenységek finanszírozását, nem beszélve a módszer erkölcsi elismeréséről.


Az amerikai hatóságok mintegy évi 2 millió dollárt költöttek kis létszámú, 20 fős extra érzékelési képességekkel rendelkező egyénekből álló csoportra a 90-es években. Az amerikai pszi-ügynökök további célja a harmadik világ országainak tömegpusztító fegyvereit előállító gyárak [mint például Irakban] felderítése. Az érzékelésen túli felderítéssel foglalkozó hírszerző tisztek ajánlásokat tettek arra nézve, hogy a CIA toborozzon effajta ügynököket, és más, ilyen irányú tevékenységek megkezdését is ösztönözték.

Indiára visszatérve, eredményeik a remote viewing és a fejlett technológia alkalmazása terén az utóbbi időkben meglehetősen figyelemre méltóak. Egyes nemzetközi szakértők véleménye szerint nem csak a remote viewing működik jól az indiaiaknak, hanem az úgynevezett field ügynökök [tkp: a kémek - a szerk.] tevékenysége is kiemelkedően jó, akik megerősítik a rv-n keresztül megszerzett információkat.


India Daily | December 13, 2004 | Sudhir Chadda cikke alapján


Nincsenek megjegyzések: