2008. december 5., péntek

La Tourrette igaza

Ma összefutottam Dr. John M. La Tourrette írásával, amelyben a remote viewing-el foglalkozik. Magyarországon még nincs vita a remote viewing-ról, ezzel a néhány sorral talán elősegíthető, hogy később se legyen. Minden igaz amit benne ír, tanúsítom, mint gyakorló remote viewer, viszont ide kell, hogy másoljam a befejező sorait, hogy mind többen megismerjék:

"Mielőtt befejezném, egy kicsit beszélnék a tűzről. A tűz van. A tűz jóvá vagy rosszá válik aszerint, hogy hogyan itéled meg. Ha a tűz éppen megéget téged, akkor nyilván azt gondolod, hogy a tűz rossz. (Személyes véleményem az, hogy bárki, akit a tűz megéget, annak köszönheti, hogy nem figyelt oda eléggé. A figyelmetlenség a rossz tehát, nem a tűz.) Egyébként pedig, ha a tüzet arra használod, hogy melegítsen téged, vagy felmelegítse az ételedet, akkor a tűz jó. Jegyezd meg, hogy a tűz igazából nem jó vagy rossz. A tűz egyszerűen van. A te nézőpontod, hited és tapasztalataid teszik jóvá vagy rosszá. A pszichikus vizsgálat van. A remote viewing van. A remote influencing van. A többi rajtad múlik.
Köszönöm, és Isten óvjon.
Üdvözlettel:Dr. John M. La Tourrette"

Before I sign off, let me talk about "fire" for a second. Fire is. Fire becomes good or bad by how it is affecting you at the time judgment is made. If the fire has just burned you, then you might think the fire is bad. (My own personal opinion here is that whoever gets burned just wasn't paying attention. So, "Not paying attention" is bad, not fire.) On the other hand, if fire is used to warm you, or heat your food, then fire is "good." Notice that fire is really neither good or bad. Fire just simply is. It is your viewpoint, beliefs, and past conditionings that make it good or bad. Psychic Scanning is. Remote Viewing is. Remote Influencing is. The rest is up to you. Thank you, and God Bless.
Sincerely, Dr. John M. La Tourrette

La Tourrette - II.

Kérdezték már néhányan, hogy miért zárt ez a blog [amikor még az volt], miért nem osztjuk meg másokkal, amink van. Nos, nem irigységből, hiszen az előző idézetből már tudjuk, hogy a dolgok önmaguktól vannak. Inkább óvatosságból, és a közben eltelt időben bebizonyosodott, hogy igazunk volt, de erről majd egy másik bejegyzésben inkább. Tovább szemezgettem Dr. La Tourrette írását, ahol ezt találtam - és akkor legyen ez válasz mindenkinek:


"Ingo Swann és Pat Price mindketten féltették az életüket meglévő képességük miatt. Később Pat Price Las Vegasban szívroham következtében elhunyt (Pat persze használta a mentális képességeit a fogadásokhoz, és nyert is). Érdekes, hogy Mr. Price azt követően hunyt el, miután előző nap azt említette, hogy arra gondolt, valaki tett valamit a kávéjába. Halálát követően nem boncolták fel!"

Both Ingo Swann and Pat Price feared for their lives because of the skill they had. Then, Pat Price died of a heart attack in Las Vegas. (Yes buckwheat, Pat used his mental skills for gambling and he
won!) The curious thing is Mr. Price died the day after he'd mentioned that he thought someone had seemed to slip something into his coffee. After he died, there was no autopsy performed!


Nem idézek többet ebből az írásból, de javaslom elolvasni, itt található. És igyunk inkább otthon kávét.

Nincsenek megjegyzések: