2008. június 29., vasárnap

Petőfi

0615/0393
személy neve/külalakja/leírása
Kérésre végzett vizsgálat
A visszajelzés Petőfi Sándort takarta.

Ideogram: egy hosszú, csúcsos bohóc-sipka, bojttal a végén, felfelé áll az egész.

Barna, napsütötte bőrű férfi. Tó, vagy folyó partján él. Szőrös a mellkasa és kigombolt ingben jár. Magyar [származású], lemenői a gúnyhatárokon kívülről valók.
Név: egy elég komplikált képet kaptam itt, a neve változott, de ő választotta. Erőteljes szemöldöke van, karórát nem hord, ilyen nem is létezik még nála. Vezető, sok beosztottja van elég nagy mélységig, de nem az egész szervezetet irányítja, csak annak egy részét. Kiemelték a többiek közül, hallgatnak rá. Leírja amit tud.
Vöröses hajú [őszes szálakkal], ún. filigrán felesége/társa van. A felesége nem érti, amit a célszemély csinál, veszélyesnek tartja, nem tud azonosulni vele. Kedvenc étele a párolt káposzta, szeret nép[ies]zenét hallgatni. Fellépett, fellépő foglalkozása volt.
Egy fehér színű, magas házban lakik, legalább kétszintes, tűzfallal egy üres telek felé.
Racionalista ember, az összefüggő, kiszámítható, bebizonyítható dolgokat szereti. Ennek ellenére a gondolatvilága szerteágazó, és keresi az újszerűt.
A dereka körül [veséje] van egyfajta egészségügyi problémája, ez kapcsolatban van a vizeletével. Nélkülözések.
Magyarországon jellegzetes földrajzi helye az Alföld, Csongrád megye, Kiskunság, de egész Magyarországra hatással van a jelenléte.
Külföldön járt már.
Kettős életet él, családon kívüli gyermeke is lehetséges.
Nemesfémmel van igen közeli barátságban - arany?
A vizsgálat időpontjában valami fehér, éterszerű közegben volt a cél, nagyon ridegnek éreztem, azt mondom, hogy nem él - vagy alszik, és a tudata járt ebben a közegben.
Jellegzetes rajz vele kapcsolatban: egy alagút rajz, mint pl az omega-jel, fölötte mégegy ívvel, közte jelölés, hogy ott szilárd struktúra van. Plusz még egy érzet, ami egy lámpabúrát mutat egy sötét park fáinak a lombkoronájában. Ez ni:


Nincsenek megjegyzések: