2008. március 20., csütörtök

Nyilatkozat az oldal használatáról

Nyilatkozat az oldal használatáról

Ez a weboldal az emberi tudat lehetőségeinek felismert módszereiről, azok alkalmazásáról, e lehetőségek továbbfejlesztéséről, illetve mindezeknek a szerkesztők által megosztott információiról szól. Témáinak célja az emberi tudat kiterjesztésének és az általa elérhető eredményeknek, élményeknek és tapasztalatoknak, kutatási terveknek a közösség elé tárása.
Felhívjuk a figyelmét, hogy az oldal szerkesztői nem orvosok, nem pszichiáterek vagy pszichoterapeuták, nem rendelkeznek képesítéssel és nem működnek ezeken a területeken.
A weboldal célja nem spirituális test-, vagy lélekgyógyítás. Amennyiben Önnek mentális, pszichiátriai vagy ezekkel összefüggő más egészségi problémája van, forduljon orvos szakemberhez, ne ettől a weboldaltól remélje a segítséget,  mert erre sem a szerkesztők, sem a társaságot alkotó tagok nincsenek felkészülve, témáink nem hívnak fel ezirányú cselekvésre, minden ezzel kapcsolatos felelősséget pedig a szerkesztőség kizár.
Oldalaink böngészése és használata a felhasználó személyes döntése és felelőssége. Ugyanakkor egyes témáink zavarhatják az Ön eddigi világképét és világlátását, erkölcsi vagy vallási meggyőződését. Javasoljuk, hogy a témáinkkal való ismerkedést, bejegyzéseink és értesítéseink olvasását ennek tudatában kezdje meg vagy folytassa.

Nincsenek megjegyzések: