2008. március 18., kedd

A Kínai Nagy Fal

Következik egy közhelyszerű, teljesen mindennapi cél: A Kínai Nagy Falnak egy hegytetőn vonuló és arról lefutó részlete. Erről csak annyit írnék, hogy mint második session a sorban, intenzíven, teljesen részletesen és lényegre törően előjött. Röviden azért ide írom, amiket kaptam, már dokumentált stílusban:
Ideogram:
][

Sima felületű, majdnem összeérő elemek. Sima tapintású, szobor szerű alakzat, egymáshoz támaszkodnak, folyamatosan, hosszan. Magas, állvány-szerű struktúrák, folyamatosan ismétlődően egymás után. A teteje sín-szerű és sétálni lehet rajta, a két széle között, felülete durva beton, időnként kiemelkedő felépítmények szakítják meg. Építése csoda- és remekmű számba ment. Már igen régen készen van és csodálják, meseszerű dolgok övezik. Földrajzi elhelyezkedése a Távol-Keleten található, a kontinens belsejében. Nem sík téren van, a domborzati viszonyok változatosak.
Hangokat nem hallottam, annyi jött, hogy "hear them", ha akarom, hallanám, de nincs jelentősége. Cement és ételszag tapasztalható a környezetben, tehát dolgoznak is rajta, de olyan személyek is látogatják nagy számban, akik szórakozásból mennek oda, sőt, kutatják is. A belsejében nem lehet ember. A közelében olyan jellegű ipari tevékenység folyik, ahol veszélyes kémiai anyagokkal dolgoznak [zöldes-kékes lerakódást érzékeltem a falak egyes részein, ennek vizsgálatakor jött ez az észlelés].
Végül lerajzoltam a célt: egy rögös dombra felfutó épített, kő-csík, lépcső-szerű struktúra, ami mögött tengerkék, levegő állagú háttér található.
A megállapítandó cél ez volt:


A session végeredményében kapott rajzot nincs lehetőségem ide felrakni, az egyik részletét viszont igen, íme:

Nincsenek megjegyzések: